Yläluomileikkaus


Yläluomileikkaus on yleisin kauneuskiruruginen leikkaus maailmassa. Kaivopuiston Klinikalla on satojen leikkausten kokemus ja teemme leikkaukset laserilla, joka takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ja lyhyimmän mahdollisen toipumisajan.

Silmät ovat alue, jotka näkyvät kasvoissa ja niihin kiinnitetään huomiota. Roikkuvat silmäluomet ja silmäpussit saavat näyttämää vanhemalta ja väsyneemmältä. Tämä voidaan hoitaa helposti silmäluomileikkauksella. Laserleikkaus vähentää mustelmien todenäköisyyttä ja lyhentää toipumisaikaa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se on kivuton. Itse leikkaus kestää noin puolesta tunnista tuntiin. Kotiin päsee klinikalta noin kahden tunnin kuluttua toimenpiteestä. Leikkauksessa poistetaan roikkuvasta yläluomesta ylimääräinen iho ja rasva ja samalla muotoillaan kaunis luomipoimu. Pyrimme mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen. Toipuminen kestää viidestä päivästä noin viikkoon, ompeleet poistetaan viiden päivän kuluttua leikauksesta.  Jälkitarkastus on noin kuuden viikon kuluuta laikkauksesta  ja lopullisen tuloksen näkee noin kolmen kuukauden kuluttua.

Konsultaatio

 Ennen toimenpidettä potilas käy plastiikkakirurgin maksuttomassa konsultaatiossa, jossa valitaan sopivin hoitomenetelmä.

Turvallinen toimenpide

Komplikaatiot yläluomileikkauksessa ovat äärimmäisen harvinaisia. Kaikki silmäluomileikkaukset tekee esteettisen plastiikkakirurgian laillistettu alan ammattilainen. Moderni klinikkamme sijaitsee Helsingin Kaivopuistossa. Lisätietoa saat toimenpiteistämme saat numerosta 044 977 9745 tai sähköpostilla osoitteesta vastaanotto@kaivopuistonklinikka.fi