Vartalo

Raskaus, suuret painonvaihtelut ja pitkäaikainen lihavuus saattavat veltostuttaa vatsanpeitteitä ja venyttää vatsan lihaskalvoa, jolloin vatsanpeitteet alkavat roikkua. Abdominoplastia eli vatsankiristysleikkaus on toimenpide jolla tilanteen saa hyvin korjattua.

Myös raajojen löysää ihoa voi korjata leikkauksilla, näin pääsee eroon käsivarsien löysistä "alleista" tai reisien roikkuvasta nahasta.

Vartalon muotoilu on keskeinen osa Kaivopuston Klinikan toimintaa. Plastiikkakirurgi Heikki Penttilällä on laaja kokemus sekä sairaaloissa että yksityissektorilla tehtävistä vartalon alueen toimenpiteistä.

Rasvaimu on keskeinen työkalu nykyaikaisessa plastiikkakirurgiassa. Se on vakiinnuttanut asemansa vartalon ja raajojen muokkausmenetelmänä. Käytössämme ovat kaikki nykyaikaiset rasvaimumenetelmät alkaen aivan klassisesta rasvaimusta WAL-rasvaimun kautta moderneimpaan BodyTite teknologiaan. Niiden avulla voi poistaa kiusalliset rasvakertymät ja -pullistumat kuten jenkkakahvat, pömpöttövön vatsan tai kainalomakkarat. Raajoissa useimmniten hoidetaan sisäreisien roikkuvia rasvakertymiä tai ulkoreisien satulalaukkuja, yläraajoista olkavarsien roikkuvaa ihoa, "alleja".

Abdominoplastia eli vatsankiristysleikkaus

Raajojen ihon kiristys

Rasvaimu
TULOSSA UUTTA

Yhdistelmärasvaimu vain Kaivopuiston Klinikalla

Otamme käyttöön WAL rasvaimun ja BodyTite teknologian yhdistelmän, jossa WAL rasvaimulla poistetaan ensi rasva hellävaraisimmalla mahdollisella tekniikalla ja sen jälkeen tehokkaalla BodyTitellä kiristetään iho ja sidekudos. Näin saadaan rasvaimunjälkeinen löysä iho ja turhat poimut pois.