Ryppyjen poisto Smartxide Dot Laserilla

Klinikallamme on käytössä SmartXide DOT laser, joka edustaa uusinta laserteknologiaa ryppyjen poistossa. Laserenergia annostellaan erittäin nopean skannerin kautta iholle, jossa se läpäisee epidermiksen ja imeytyy dermikseen eli verinahkaan. SmartXide DOT Laser on viimeistä teknologiaa ryppyjen pysyvään poistoon, ihon nuorennukseen ja kiristykseen, aknearpien poistoon sekä muiden ihon ongelmien hoitoon. Tekniikka perustuu huippumoderniin fraktionaaliseen hiilidioksidilaser teknologiaan.

Ennen ja jälkeen SmartXide DOT -laser kertakäsittelyn. Potilaalle tehty myös NeckTite, 4 viikkoa toimenpiteestä.

Koko kasvojen, kaulan ja décolten laserkäsittely, neljä viikkoa toimenpiteestä.

SmartXide DOT laser on turvallinen, tehokas ja nopea hoito ryppyjä vastaan ja se on ollut suurmenestys kaikkialla maailmassa useiden vuosien ajan.

Miksi meille?

Kaivopuiston Klinikka tarjoaa nyt SmartXide DOT laserhoitoja. Toimenpiteet suorittaa plastiikkakirurgimme, joka on antanut laserhoitoja jo vuodesta 2000 alkaen.

 

Miten SmartXide DOT laser toimii?

  1. Smartxide DOT laser edustaa modernia fraktionaalista hiilidioksidilaserteknologiaa. Laserin monipuoliset säädöt takaavat räätälöidyn hoidon jokaiselle ihoalueelle ja potilaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. SmartXide DOT laser tekee ultranopean skannerin avulla tuhansia mikroskooppisen pieniä pisteitä ihon pintakerrokseen (epidermis). Lasersäde läpäisee ihon pintakerroksen ja imeytyy verinahkaan eli dermikseen. Tämä johtaa pinnallisen ihokerroksen uudistumiseen ja nuorennukseen. Samalla iho stimuloituu mistä seuraa ihon kiristyminen sekä uuden kollageenin tuotanto. Käsittely johtaa pinnan uudistumiseen ja samalla ihon kiristykseen. Kyseessä on toisin sanoen ihon oma, luonnollinen korjausreaktio, joka aktivoidaan SmartXide DOT laserilla. Jos haluat nähdä lisää DOT laserin  toiminnasta katso tästä

Mitä SmartXide DOT Laser voi hoitaa?

Ihon nuorennuskäsittelyjen lisäksi SmartXide DOT laserilla voidaan hoitaa sekä kasvojen ihoa että vartalon alueita kuten:

  • Ryppyjä ja juonteita
  • Aknearpia
  • Silmäpusseja
  • Aurinkovauriota
  • Raskaus- ja muita arpia
  • Suuria ihohuokosia
  • Pigmenttimuutoksia
  • Maksaläiskiä

Miten SmartXide DOT laser hoito tehdään? 

Toimenpiteessä hoidettava ihoalue puudutetaan puuduttavalla voiteella. Sen jälkeen ihoalue käsitellään läpi SmartXide DOT skannerilla. SmartXide DOT laser -toimenpide kestää noin 15 - 30 minuuttia.

Miten nopeasti tulokset ovat nähtävissä?

Aluksi alueelle muodostuu voimakas turvotus, joka kestää yhdestä kolmeen päivään. Tulokset alkavat näkyä jo muutaman päivän kuluttua ja ne paranevat vielä kuukausien kuluttua kollageenituotannon kiinteyttäessä ihoa.