Selluliitin hoito

Vartalon muovaus ja selluliitin hoito, kiinteät kudokset ja sileä iho - nyt on helppoa näyttää kauniilta! 


Selluliitin hoito tapahtuu Kaivopuiston Klnikalla nopeasti ja vaivattomasti. Vartalon ja raajojen kuoppainen iho (selluliitti) on vaiva, josta miljoonat ihmiset, niin miehet kuin naiset kärsivät ympäri maailmaa. Naisilla selluliittia esiintyy useammin kuin miehillä. Vähäinen liikunta ja huonot ruokailutottumukset voivat pahentaa vaivaa, mutta selluliittia on myös hoikilla naisilla. Siitä on vaikeaa päästä eroon pelkällä ruokavaliolla.

BodyFx on tehokas hoito ihoa rumentavaan selluliittiin

BodyFX ™ on ratkaisu sitkeisiin paikallisiin rasvakertymiin. Menetelmän kolmitahoinen vaikutus perustuu radiofrekvenssivirralla tuotettuun syvävaikutteiseen lämpöön, imun aiheuttamaan hierontaan ja sekundäärisiin korkeajänniteimpulsseihin. Nämä pulssit tuhoavat kohdistetusti ylisuuria rasvasoluja, samalla kun lämpövaikutus lyhentää kollageenisäikeitä ja stimuloi uuden kollageenin muodostumista iholla. Hoito pienentää hoidettavan alueen rasvakertymiä, tasoittaa ääriviivoja ja kiinteyttää kudoksia.
Hoito on nopea, hoidettavasta alueesta riippuen 30-60 minuuttia. Hoidon välittömänä tuloksena on nähtävissä ihon kiristyminen. Paras hoitotulos saavutetaan lähtötilanteesta riippuen 6-12 viikon välein tehtävästä hoitosarjasta, joka toistetaan kolme kertaa.
BodyFX ™-selluliittihoito on turvallinen ja nopea keino päästä eroon sitkeistä rasvakertymistä, joihin dieetti tai kosmetiikka ei enään tehoa.

Videon BodyFX hoidosta näet tästä.

Näytä kauniimmalta

Jos rasvaa on paljon voidaan joskus suositella rasvaimua ja samanaikaista sidekudosten kiristystä. LaClinique Diana tarjoaa tällöin uutta päiväkirurgista BodyTite™-rasvaimua. Siinä imetään pois ylimääräinen rasva ja samalla lämmitetään ihoa. Lämmitys situmuloi uuden kollageenin muodostusta ja saa ihon supistumaan estäen toimenpiteen jälkeisen löysän ihon muodostumisen.
Vakavimissa tapauksissa joudutaan sellulittia ja löysää ihoa poistamaan kirurgisesti, tällöin ovat kyseessä vatsan tai raajojen iho korjasleikkaukset.