Rintojen suurentaminen

Rintojen suurentaminen on yleinen kauneusleikkaus. On luonnollista haluta olla viehättävä ja tyytyväinen ulkonäköönsä. Kaunis povi vaikuttaa myönteisesti myös itsetuntoon.

Paras menetelmä

Silikoni-implantit ovat yleisin menetelmä rintojen suurentamiseksi. Lopputulos näyttää luonnolliselta ja esteettisesti miellyttävältä. LaClinique Diana on erikoistunut rintojen suurentamiseen silikoni-implanteilla. Kaikki leikkaukset tekee kokenut plastiikkakirurgi ja esteettisen kirurgian asiantuntija Heikki Penttilä. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia silikoni-implantteja, joita ovat esimerkiksi Nagor, Mentor ja Natrelle ja Silimed.

Leikkausta edeltävä konsultaatio

Potilas käy klinikalla ennen toimenpidettä plastiikkakirurgin konsultaatiossa, joka kestää noin puoli tuntia. Konsultaatiossa käydään perusteellisesti läpi potilaan toiveet, menetelmät niiden saavuttamiseksi ja potilaan terveys. Implantit valitaan aina yhdessä plastiikkakirurgin kanssa potilaan toiveiden mukaisesti . Valinta perustuu potilaan toiveisiin ja konsultaatiossa tehtäviin mittauksiin.

Turvallinen leikkaus

Toimenpide  kestää noin tunnin ja se voidaan tehdä joko puudutuksessa tai yleisanestesiassa. Yleensä potilas pääsee kotiin jo samana päivänä. Potilas voi palata töihin nopeimmillaan jo muutama päivä toimenpiteen jälkeen. Kaikki rintaleikkaukset tehdään modernilla klinikallamme Helsingin Kaivopuistossa. Jos toimenpiteen jälkeen ilmenee ongelmia ota yhteyttä leikkaavaan lääkäriin .

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen  pidetään tukiliivejä kolme viikkoa yötä päivää ja  sen jälkeen kolme viikkoa päivisin, eikä urheilu ole sallittua kuuteen viikkoon. Kotiin tulee mukaan kipulääke- ja antibioottireseptit, kipua saattaa olla ensimmäisinä leikkauksen jäkeisinä päivinä varsinkin jos on laitettu suuret implamtit. Antibiootti on tarpeen muutaman päivän ajan tulehdusten ja kapselinmuodostuksen välttämiseksi. Lisätietoja saat numerosta 044 977 9745 tai sähköpostitse osoitteesta vastaanotto@kaivopuistomklikka.fi.