Rahoitus

Joustava rahoitusratkaisu sinun tarpeisiisi

Maksa erissä


Asiakaidemme toivomuksesta olemme ottaneet käyttöön rahoitusjärjestelyn. Voit itse määritellä tilanteeseesi sopivan kuukausittaisen maksuerän. Rahoitussopimuksen voit täyttää meillä käynnin yhteydessä tai etukäteen verkossa alla olevasta linkistä. Rahoituspäätöksen saat yleensä heti. Luottoraja on 100-6000€. Maksut ovat korottomia yhteen vuoteen asti. Rahoitus on joustava. Kun toimenpide on maksettu on sama summa automaattisesti käytettävissä uudelleen.

Voit hakea rahoitusta helposti suoraan verkosta. Täytä sähköinen hakemus täältä.

Rahoituksen ehdot

Lisätietoja yleisistä tiliehdoista - Yleiset tiliehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


Otetun luoton suuruus ja kuukausierät

Huom! Kuukausittaiset summat sisältävät lyhennyksen sekä mahdollisen koron. Mahdolliset käsittelymaksut sekä tilimaksu lisätään valitsemanne maksuvaihtoehdon mukaisesti. Alle 100 euron kuukausiostoksille voidaan valita ainoastaan yhden (1) tai kolmen (3) kuukauden maksuvaihtoehto. Katso lisätietoja luottotiliehdoista. Vähimmäiskuukausierä on tällä hetkellä 15 euroa sisältäen mahdollisen käsittelymaksun. *Korko on tällä hetkellä 3 kk:n Euribor (viitekorko) lisättynä 21 prosenttiyksiköllä (marginaali) ja käyttäen 360 päivää jakajana. Esimerkissä käytetty korko on 22,00 %. **Lisätään jokaiseen valittuun maksusuunnitelmaan.

Kiinnostuitko rahoituksesta? Ole meihin yhteydessä, niin voimme suunnitella sinulla parhaan hoitokokonaisuuden ja rahoitussopimuksen yhdessä.