Radiofrekvenssiterapia

Invasix-yhtymä on kehittänyt monipuolisen BodyTite laitteen, jolla voi tehdä rasvaimutoimenpiteitä kuten Bodytite ja Necktite imuja sekä FaceTite kasvojen ihon kiristyksiä. Samalla laitteella voi tehdä myös ei-invasiivisia hoitoja kuten Factora, FractoraFirm ja TiteFX hoitoja. Nämä hoidot ovat erinomainen apu ihon ikääntymismuutoksiin, couperosaan ja aknearpiin. Hoidoilla voidaan helposti ja vaivattomasti kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ryppyjä. Factorahoitoa voidaan käyttää myös Nectite ja FaceTite hoitojen liitännäisenä samassa hoitotilanteessa, jolloin saadaan merkittävästi lisättyä hoitojen tehoa. Tämä perustuu kollageenisynteesin tehostumiseen kun ihoa lämmitetään sekä syvältä että pinnalta. FractoraFirm on hellävaraisempi hoito jonka teho perustuu hoitosarjoihin, siinä ihoa lämmitetään liikuteltavalla hoitopäällä. TiteFX taas on kehitetty lähinnä ihon kiinteyttämiseen vartalolla ja raajoissa sekä selluliitin hoitoon. Sen teho perustuu ainutlaatuiseen alipaineen, lämmityksen ja sähköimpulssien yhdistelmään. Hoidossa voidaan antaa rasvan läpi nk. sekundaaripulssi, joka hyvin selektiivisesti tuhoaa selluliitin muodostumisessa tärkeitä jättirasvasoluja. Toisaalta hoitoa voidaan käyttää rasvaimun jälkeen tukihoitona ihon tasoittamiseksi.

Fractora

Fractora on Invasixin kehittämä ainutlaatuinen jatke NeckTite jaFaceTite hoidoille. Siinä käytetään samaa radiofrekvenssivirtaa kuin Face- ja NeckTitessä mutta virta annostellaan iholle erillisen käsikappaleen avulla. Käsikappale vapauttaa energian ohuiden piikkien kautta. Tämä saa aikaan syvällä ihossa lämpövaikutuksen, joka johtaa kollageeninsynteesiin ja ihon paksuuntumiseen. Menetelmä soveltuu hyvin kaikenlaisille ihotyypeille ja eri ihoalueille kuten kasvoille, kaulalle ja kämmenselille ihon ikääntymismuutosten hoitoon. Sillä voidaan hoitaa myös kasvoissa, esimerkiksi nenässä, laajentuneita verisuonia ja maksaläiskiä.

Hoidon aluksi iho puudutetaan, yleensä puudutusvoiteella, hoito on siis kivuton. Iholla saattaa olla punoitusta jonkin aikaa toimenpiteen jälkeen, mutta tämä menee nopeasti ohi. Hoidon jälkeen iho tulee suojata auringolta noin kuukauden ajan.

Videon hoidosta näet tästä.

FractorFirm

FractorFirm on Fractoraa hellävaraisempi ihonhoito, joka on kehitetty tasoittamaan ryppyjä ja juonteita. FractoraFirm perustuu samaan radiofrekvenssivirtaan kuin Body-, Neck- ja FaceTite ja Fractora. FractoraFirmissä kuitenkin virta annostellaan ihon päällä olevista elektrodeista ja iho käsitellään sähköä johtavalla geelillä. Hoito on kivuton mutta lämmittää ihoa voimakkaasti. FractoraFirmissa on kaksi erikokoista käsikappaletta ja se soveltuu hyvin sekä kasvojen että laajempien ihoalueiden kuten vatsan tai raajojen käsittelyyn.

Videon hoidosta näet tästä.