Raajojen muotoilu

KÄSIVARSIEN IHON KIRISTYS-"ALLIEN" POISTO

Raskaus, painonvaihtelut, tai ikääntymisestä johtuva kudosten löystyminen ovat tyypillisiä tilanteita jotka voivat aiheuttaa olkavarsien ihon venymisen. Lihaskudoksen väheneminen voi lisätä vaikutusta. Aluksi olkavarsia voi kiinteyttää ultraäänihoidon tai BodyTite rasvaimun avulla. BodyTiten teho ei kuitenkaan riitä kun on jo syntynyt löysä roikkuva nahkapussi. Silloin ylimääräinen iho sekä ihonalainen rasva voidaan poistaa olkavarren sisäpintaan tehtävällä leikkauksella. Usein yhdistetään rasvaimu ja leikkaus mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Leikkauksia on kahdenlaisia, vaikeammissa tilanteissa tehdään pitkittäinen avaus olkavarren sisäpinnalle ja ylimääräinen iho ja rasva poistetaan kirurgisesti. Lievemmissä tapauksissa voidaan kainalokarvoituksen alarajaan tehdä kuunsirppimäinen avaus ja kiristää ihoa. Tähän tekniikkaan yhdistetään usein rasvaimu.
Leikkaus voidaan tehdä laajassa puudutuksessa ja välttää täten yleisanestesia. Kotiin pääsee samana päivänä. Leikkauksen jälkeen pidetään tukihihoja kolme viikkoa ympäri vuorokauden ja sen jälkeen kolme viikkoa öisin.

REISIEN IHON KIRISTYS

Raskaus, painonvaihtelut, tai ikääntymisestä johtuva kudosten löystyminen ovat tyypillisiä tilanteita jotka voivat aiheuttaa reisien ihon venymisen. Lihaskudoksen väheneminen voi lisätä vaikutusta. Aluksi reisiä voi kiinteyttää ultraäänihoidon tai BodyTite rasvaimun avulla. BodyTiten teho ei kuitenkaan riitä kun on jo syntynyt löysä roikkuva nahkapussi. Silloin ylimääräinen iho sekä ihonalainen rasva voidaan poistaa reiden sisäpintaan tehtävällä leikkauksella. Usein yhdistetään rasvaimu ja leikkaus mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Leikkauksia on kahdenlaisia, vaikeammissa tilanteissa tehdään pitkittäinen avaus reiden sisäpinnalle ja ylimääräinen iho ja rasva poistetaan kirurgisesti. Lievemmissä tapauksissa voidaan nivustaipeeseen tehdä kuunsirppimäinen avaus ja kiristää ihoa. Tähän tekniikkaan yhdistetään usein rasvaimu.
Leikkaus voidaan tehdä laajassa puudutuksessa ja välttää täten yleisanestesia. Kotiin pääsee samana päivänä. Leikkauksen jälkeen pidetään tukihousuja kolme viikkoa ympäri vuorokauden ja sen jälkeen kolme viikkoa päivisin.