PRP hoito

Prp eli vampyyrihoitoa käytetään sekä itsenäisenä, ihoa uudistavana ja nuorentavana hoitona, että laser-, mesoterapia- ja radiofrekvenssihoitojen lisähoitona. Pienestä määrästä potilaan omaa verta erotetaan sentrifugilla verisolut, plasman määrää vähentämällä rikastetaan verihiutaleet ja ne ruiskutetaan hoidettavalle alueelle.

Verihiutaleiden kasvutekijät nuorentavat ja udistavat iho sinänsä, jos hoito on liitetty esimerkiksi laser- ja radiofrekvenssihoitoon tehostuu näiden hoitojen teho. Lisäksi PRP hoito toimii kipulääkkeenä hoidettavalla alueella poistaen toimenpiteen jälkeistä arkuutta.

PRP-valmiste voidaan levittää suoraan iholle esimerkiksi laserhoidon jälkeen tai ruikuttaa ihoon ohuella neulalla radiofrekvenssihoidon jälkeen tai jos hoitoa ei ole yhdistetty muihin hoitoihin.

PRP hoit on riskitöntä, valmiste tehdään omasta verestä, johon ei lisätä mitään. Riskiä veren kautta tarttuvista taudeista ei ole ja verihiutaleet tehokkaasti edistävät hyytymistä vähentäen merkittävästi toimenpiteen aiheuttamien verenpurkaumien ja mustelmien riskiä.