PALVELUMME

Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, viihtyisä ympäristö ja hyvä välineistö tarjoavat sinulle monipuoliset palvelut Kaivopuiston Klinikalla. Palvelualueemme on plastiikkakirurgia ja toimialueemme Helsinki, palvelemme potilaita koko Suomesta. Klinikan plastiikkakirurgina toimii Heikki Penttilä, plastikkakirurgian erikoislääkäri vuodesta 1998, lääketieteen tohtori vuodesta 2012. Heikki Penttilä on perehtynyt sekä korjaavaan että kosmeettiseen plastiikkakirurgiaan.

Laaja palveluvalikoima

KASVOT

Kasvojen plastiikkakirurgiassa alakasvojen ja keskikasvon kohotukset, otsan kohotukset, ylä- ja alaluomileikkaukset, NeckTite kaksoileuan poisto ja FaceTite poskien ihon kiristystoimenpiteet, rasvansiirrot kasvoihin, nenäleikkaukset ja hörökorvaleikkaukset kuuluvat toimntaamme. Kasvojen ikääntymismuutoksia ja kaljuuntumista voimme hoitaa PRP-hoidolla (platelet rich plasma, "vampyyrihoito"). Lisäksi annamme hyaluronihappoinjektioita ja botuliini-injektioita ryppyjen hoitoon. Injektiohoitoihin käytämme vain parhaita tuotemerkkejä ja kaikki hoidot antaa kokenut erikoislääkäri. Ihon ikääntymismutosten, ryppyjen ja uurteiden, hoitoon meillä on myös DOT laser ja radiofrevenssihoitoina Fractora ja FractoraFirm.

Osaamista ja ammattitaitoa

VARTALO

Vartalon plastikkakirurgiassa leikkaustarjontamme on monipuolinen, siihen kuuluvat vartalon ja raajojen löysän ihon kiristys, rasvaimut joita ovat sekä vesisuihkuavusteinen rasvaimu (WAL), radiofrekvenssiavusteinen BodyTite ja klassinen rasvaimu. VaCavite kavitaatiohoito sekä BodyFx radiofrekvenssihoito hoito ovat ei-invasiivisia hoitoja rasvakertymiin. Olkavarsien löysää ihoa hoidamme usein NeckTite rasvaimulla, jonka ohut kärki soveltuu parhaiten hienoon työskentelyyn, vaikeammissa tapauksissa tehdään ylimääräisen ihon ja rasvakudoksen poisto.

Helposti kauniiksi

PISTOSHOIDOT

Aina ei tarvita plastiikkakirurgiaa. Täyteaineet tarjoavat nopean ja helpon tavan hoitaa ikääntymismuutoksia kasvoissa. Nykyaikaisten täyteaineiden kesto on pistosalueesta riippuen 6- 18 kk. Oikein käytettynä täyteaineet ovat turvallinen ja helppo tapa kohentaa ulkonäköä.

Pistoshoidot ryppyjen poistoon ovat turvallinen ja tehokas tapa saada ihon pienet rypyt tasoittumaan. Ryppyjen pistoshoidoissa annostellaan botuliini pieninä pistoksina niihin lihaksiin, jotka halutaan lamata. Lihaksen toiminnan lamaantuminen saa ilmelihasten aiheuttamat rypyt tasoittumaan. Lihastoiminta palautuu noin kuuden-yhdeksän kuukauden kuluessa.

TULOSSA UUTTA

Yhdistelmärasvaimu vain Kaivopuiston Klinikalla

Otamme käyttöön WAL rasvaimun ja BodyTite teknologian yhdistelmän, jossa WAL rasvaimulla poistetaan ensi rasva hellävaraisimmalla mahdollisella tekniikalla ja sen jälkeen tehokkaalla BodyTitellä kiristetään iho ja sidekudos. Näin saadaan rasvaimunjälkeinen löysä iho ja turhat poimut pois.

Vuosien kokemus

RINNAT

Kauniit rinnat ovat jokaisen naisen toive. Tämä oma ihanne vaihtelee naisten välillä, eri ikäkausina ja monista muista syistä johtuen.

Mikäli fyysinen olemus ei vastaa toiveita voidaan rintojen ulkonäköä muuttaa halutusti. Kaivopuiston Klinikka tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia palveluita tätä varten.

Rintoja voidaan korjata erilaisilla menetelmillä, niitä voidaan kohottaa, niiden kokoa voidaan kasvattaa tekemällä niihin rasvansiirto tai laittamalla proteesit, liian kookkaita rintoja voi pienentää ja niiden muotoa voi korjata.

 

Modernit menetelmät

IHON KÄSITTELY

Klinikallamme on kattava valikoima ihon nuorennuskäsittelyihin tarkoitettuja menetelmiä kuten SmartXide DOT laser, Fractora radiofrekvenssikäsittely, FractoraFirm radiofrekvessi-käsittely, mikroneulaus ja PRP käsittely. Rasvansiirrolla kasvoihin on myös ihoa nuorentava vaikutus, koska rasvansiirre sisältää suuren määrän kantasoluja. Näitä menetelmiä yhdistämällä erilaisiin kirurgisiin toimenpiteisiin saadaan kasvojen ikääntymismuutoksia tehokkaasti ja turvallisesti hoidettua.

Tyytyväisiä asiakkaita

MIEHILLE

Miehille plastikkakirurgia voi tarjota suurinta osaa niistä hoidoista ja toimenpiteistä, mitä naisillekin tehdään. Ihon ryppyjen hoito, kasvojen kohotukset ja rasvaimut ovat tyypillisiä miehille tehtäviä toimenpiteitä. Miehille tyypillinen vaiva on kaljuuntuminen, johon tehokas ja turvallinen hoito on omasta verestä saatavat kasvutekijät. Tämä tehdään PRP (platelet rich plasma) hoidolla, jossa omasta verestä otetuilla kasvutekijöillä saadaan hiustupet jälleen tuottamaan hiuksia. Mikäli kaljuuntuminen on edennyt pidemmälle voidaan sitä hoitaa hiustensiirrolla. Miehillä esiintyvä vaiva on myös naisrintaisuus, gynekomastia. Se voidaan hoitaa paikallispuudutuksessa tehtävällä toimenpiteellä.

Uusia ratkaisuja

Intiimikirurgia ja PRP

Intiimialueen vaivat ovat yllättävän yleisiä, mutta niitä häpeillään eikä niistä usein kerrota edes lääkärille. Ne saattavat johtaa urheilun välttämiseen, sosiaalisten kontaktien ja normaalin seksuaalisen kanssakäymisen välttelyyn ja jopa eristäytymiseen, häpeän ja riittämättömyyden tunteisiin.

PRP-hoidolla voidaan auttaa intiimialueen ongelmia, esimerkiksi inkontinenssia ja seksuaalisten toimintojen häiriöitä.

Intiimikirurgian on usein helpointa hoitaa kasvotusten lääkärin kanssa. Varaa rohkeasti aika!

Tarjoamme myös rahoitusta 

Kannattaa tutstua edulliseen rahoitusmahdollisuuteemme, jopa vuosi korotonta maksuaikaa!