NeckTite - kaksoisleuan hoito

NeckTite

Kyseessä on mullistava hoitomenetelmä. NeckTite on ensimmäinen radiofrekvenssienergiaa hyväksi käyttävä kiinteyttävä rasvaimu (RFAL = radiofrequency assisted liposuction), joka on erityisesti suunniteltu kaulan ja leuanalusen käsittelyyn. NeckTite on sekä turvallinen että tehokas ja soveltuu erittäin hyvin leuanalusen ja kaulan rasvakertymien hoitoon. Menetelmä kiinteyttää ihoa ja ihonalaiskudosta ja poistaa rasvaa, jolloin leuan ja kaulan muoto saadaan optimaaliseksi.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Leuan alapuolelle tehdään paikallispuudutuksessa pieni reikä ihoon. Kudos täytetään nesteellä, jossa on puudutusainetta. Kun on saavutettu hyvä puudutus toimenpidealueella, tehdään NeckTite menetelmällä hoidettavan alueen käsittely. Järjestelmässä on ohut imukärki ihonalaiseen käsittelyyn ja samanaikaisesti vastaelektrodi ihon päällä.

NeckTite hoito tehdään aina paikallispuudutuksessa ja asiakkaan annetaan rentouttavaa esilääkettä. Toimenpide kestää käsiteltävän alueen laajuudesta riippuen ½-1 tuntia. Toimenpiteen jälkeen voi kotiutua lähes välittömästi. Tukisidosta pidetään kolme vuorokautta ympäri vuorokauden ja sen jälkeen viikko öisin. Toipumisaikaa tarvitaan muutamasta päivästä yhteen viikkoon. Hoidon välitön vaikutus on heti nähtävissä, mutta lopputulos paranee ihon ja ihonalaiskudoksen tiivistyessä puolen vuoden ajan.

Miten poikkeaa muista hoidoista?

Aiemmin kaksoisleuan pois saamiseen on käytetty perinteistä rasvaimua ja lasersädettä. Perinteisen rasvaimun ongelmana on se, että kudoksia kiinteyttävää vaikutusta ei ole ja on olemassa riski että hoidon jälkeen iho jää löysäksi. Laserkuitukäsittelyyn liittyy enemmän riskejä ja se vaatii aina lisäksi rasvaimun, koska muutoin kudoksiin jää kovia kyhmyjä. Lisäksi laserkäsittely jättää helposti iholle punaisia jälkiä. NeckTite kiinteyttää paremmin ihoa ja ihonalaiskudoksia ilman että se aiheuttaisi samanlaisia ongelmia kuin laserrasvaimu tai perinteinen rasvaimu.

Toimenpiteen yhteydessä voidaan tehdä samalla myös Fractora-hoito jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ylä- että alapuolelta. Tällä yhdistelmällä voidaan merkittävästi lisätä hoidon tehoa. Katso hinnat täältä...