Miehille

Tyypillisimpiä leikkauksia ovat pienet leikkaukset kuten silmäluomileikkaukset, otsankohotukset ja miehille tyypillisesti naistyyppisten rintojen poistot. Miehet käyttävät myös ihon hoitoja kuten laserointia, fraktoraa, ryppyjen silotusta ja täyteaineita. Isommista leikkauksista voidaan mainita rasvaimut, kasvojen kohotukset, käsivarsiplastiat ja vatsan kiristykset eli abdominoplastiat.

Miehille voidaan tarjota suurinta osaa niistä hoidoista ja toimenpiteistä, mitä naisillekin tehdään. Ihon ryppyjen hoito, kasvojen kohotukset ja rasvaimut ovat tyypillisiä miehille tehtäviä toimenpiteitä. Miehille tyypillinen vaiva on kaljuuntuminen, johon tehokas ja turvallinen hoito on omasta verestä saatavat kasvutekijät. Tämä tehdään PRP (platelet rich plasma) hoidolla, jossa omasta verestä otetuilla kasvitekijöillä saadaan hiustupet jälleen tuottamaan hiuksia. Miehille tyypillinen vaiva on myös naisrintaisuus, gynekomastia. Se voidaan hoitaa paikallispuudutuksessa tehtävällä toimenpiteellä.

Aivan uutena hoitomuotona tarjoamme suomalaista PRP-hoitoa kaljuuteen. Menetelmässä verestä erotellaan komponentteja, jotka konsentroidaan ja ne ruiskutetaan päänahan ihoon. Tällä tavalla sadaan lepovaiheessa olevat hiustupet elpymään ja hiukset uudestaan kasvamaan.

Kaljuuntumisen hoito

Hiustensiirto

Miesten rinnat