Luomileikkaukset

Luomileikkaus

Meillä on pitkä kokemus silmäluomikirurgiasta

Hyvä ulkonäkö vaikuttaa myönteisesti itsetuntoon. Mikäli ongelmana on silmäpussit voi ulkonäköä helposti kohentaa silmäluomileikkauksella. Silmänympärysten esteettinen kirurgia on Suomessa hyvin yleistä esteettistä kirurgiaa. Silmäluomileikkauksella voidaan helposti korjata roikkuvia yläluomia, laskeutuneita kulmakarvoja tai alaluomipusseja. Katso alkaen hinnat täältä...

Yläluomileikkaus

Silmät ovat alue, jotka näkyvät kasvoissa ja niihin kiinnitetään huomiota. Roikkuvat silmäluomet ja silmäpussit saavat näyttämää vanhemalta ja väsyneemmältä. Tämä voidaan hoitaa helposti silmäluomileikkauksella. Laserleikkaus vähentää mustelmien todenäköisyyttä ja lyhentää toipumisaikaa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se on kivuton. Itse leikkaus kestää noin puolesta tunnista tuntiin.Kotiin päsee klinikalta noin kahden tunnin kuluttua toimenpiteestä. Pyrimme mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen.

Konsultaatio

LaClinique Dianalla meillä on pitkä kokemus silmäluomileikkauksista. Ennen toimenpidettä potilas käy plastiikkakirurgin maksuttomassa konsultaatiossa, jossa valitaan sopivin hoitomenetelmä.

Alaluomileikkaus

Silmät ovat alue, jotka näkyvät kasvoissa ja niihin kiinnitetään huomiota. Roikkuvat silmäluomet ja silmäpussit saavat näyttämää vanhemalta ja väsyneemmältä. Tämä voidaan hoitaa helposti silmäluomileikkauksella. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se on kivuton. Itse leikkaus  kestää noin  tunnista kahteen tuntiin. Leikkauksessa tasoitetaan rasvapussi ja tarvittaessa poistetaan ylimääräinen rasva sekä ripustetaan luomi tukevasti paikalleen. Kotiin päsee klinikalta noin kahden tunnin kuluttua toimenpiteestä. Pyrimme mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen.

Turvallinen toimenpide

Kaikki silmäluomileikkaukset tekee esteettisen plastiikkakirurgian laillistettu alan ammattilainen. Huippumoderni klinikkamme sijaitsee Helsingin Kaivopuistossa. Lisätietoa saat toimenpiteistämme saat numerosta 044 977 9745 tai sähköpostitse osoitteesta info@laclinique.fi