UUSI RASVAIMU

10.11.2020

 Uusi plastiikkakirurginen innovaatio Kaivopuiston Klinikalla:

Paremmat tulokset rasvaimuun yhdistelmähoidolla

Kaivopuiston Klinikalla on vankka kokemus rasvaimuoperaatioista. Klinikalla toimenpide toteutetaan päiväkirurgisena operaationa, ja se onkin yksi paikan suosituimmista toimenpiteistä. Jotta rasvaimun tuloksista saataisiin entistäkin parempia, on Kaivopuiston Klinikka investoinut uuteen WAL vesirasvaimulaitteeseen. Yksinkertaisuudessaan uusi rasvaimu-yhdistelmähoito toimii niin, että perinteisen rasvaimun jälkeen löystynyttä ihoa käsitellään ja kiristetään Invasix BodyTite -radiofrekvenssilaitteen avulla saman toimenpiteen aikana. Invasix Fractora/BodyTite laitteen tehoon klinikka on luottanut jo vuosia.

"Useimmiten ihmiset tulevat meille rasvaimuun siinä vaiheessa, kun painonpudotuksella ei ole saatu haluttuja tuloksia, ja rasva ei ole painoa pudottamalla lähtenyt tietyistä kohdista kehoa. Nämä halutut kohdat voidaan paikallisesti solakoittaa. Tuloksena on aiemmin ollut kuitenkin se, että kun rasva imetään pois, iho ei välttämättä palaudu samaan tahtiin mukana. Näin imun jälkeen kehoon voi jäädä riippuvaa ihoa, joka ei istu odotetusti hoikentuneeseen olemukseen.", Kaivopuiston Klinikan lääketieteellinen johtaja Heikki Penttilä selventää.

Kahden laitteen liitto syntyy saman operaation aikana, kun vettä hyödyntävä Body-Jet-rasvaimu ja ihoa kiristävä Invasix Fraktora -laitehoito yhdistetään toisiinsa. Näin kaksi erilaista tekniikkaa ovat yhdessä enemmän ja rasvaimua varten tehty puudutusoperaatio voidaan hyödyntää myös ihoa kiristettäessä. Molempia laitteita käyttäessä toimenpiteen lopputulos on huomattavasti aiempaa parempi, kun radiofrekvenssihoidon ansiosta iho saadaan kiristymään rasvaimun jäljiltä.

"Ihannepotilas on meillä sellainen, joka haluaa vartalon muotoon muutosta - haluaa eroon vaikkapa jenkkakahvoista tai lanteille kertyneestä rasvasta. Hyviä tuloksia saadaan aikaiseksi, kun tavoitteena on päästä 1-5 litrasta rasvaa." plastiikkakirurgi Penttilä kertoo.

"Me olemme Suomessa tietääkseni ainoa klinikka, joka hyödyntää näiden kahden laitteen yhteisvaikutusta saman toimenpiteen aikana. Pyrimme jatkuvaan kehitykseen toimenpiteissämme ja olen hyvilläni, että nyt velttoon ihoon saadaan ratkaisu tehokkaalla laitehoidolla, joka pystytään toteuttamaan rasvaimun kanssa samalla kertaa."

Radiofrekvenssihoidon ansiosta ihon kudos napakoituu tehokkaasti, ja iho vetäytyy, kun sitä käsitellään ohuiden neulojen ja sähkövirran avulla. Uudenlaiset ja tehokkaat yhdistelmä-rasvaimuhoidot on jo päästy aloittamaan klinikalla. Uuden yhdistelmähoidon hinta on alkaen noin 450€ hintavampi kuin pelkkä rasvaimu.

Halutessa myös rasvansiirrot ovat hoitoina mahdollisia halutessa ja konsultoinnissa käydään läpi, millä toimenpiteellä saadaan asiakkaan tilanne sekä toiveet huomioiden paras mahdollinen tulos aikaan.

Varaa aika maksuttomaan konsultointiin, jossa käydään yhdessä läpi toiveet ja tehdään sinulle alustava hoitosuunnitelma.

Body-Jet-rasvaimulaitteella tehdään niin kutsuttu vesisuihkurasvaimu, joka on tekniikkana hellävarainen. Toimenpide on vähemmän kivulias ja samalla tehokkain kaikista rasvaimutyypeistä. Toipumisaika vesisuihkurasvaimun jälkeen on lyhyempi kuin perinteisellä rasvaimulla tehtynä. Vesisuihkurasvaimu soveltuu vatsan, reisien, kylkien, pohkeiden, olkavarsien ja miehien rintojen liikakasvun käsittelyyn. Vesisuihkurasvaimu on toimenpiteenä paitsi tehokas myös turvallinen.

Invasix BodyTite on lämmön ja pienien neulojen avulla ihoa kiinteyttävä rasvaimulaite. Kiinteyttävää vaikutusta voidaan hyödyntää erillisenä myös hoitona esimerkiksi kasvojen iholla, ja näin häivyttää vaikkapa ihon juonteita tai arpia. Kun toimenpide yhdistetään rasvaimuun, se kiinteyttää tehokkaasti ihoa alueelta, johon rasvaimu kohdistetaan.

Kaivopuiston Klinikka toimii Helsingissä, Kaivopuiston kupeessa ja tarjoaa korkealaatuisia plastiikkakirurgisia palveluita. Klinikka on perustettu 2015.

Heikki Penttilä on kirurgian- ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri ja Kaivopuiston Klinikan lääketieteellinen johtaja.

Lisätiedot ja varaukset: www.kaivopuistonklinikka.fi / sähköposti vastaanotto@kaivopuistonklinikka.fi