Muutoksia klinikassa ja kevättä ilmassa

18.05.2017

Kevään kiireet alkavat jo tuntua klinikalla, ajanvarauskirja täyttyy uuden sihteerin Charlotten tehdessä töitä niin, että höyry nousee. Aivan selvästi huomaa alan kausiluonteisuuden, tammi- ja helmikuu ovat hiljaisia ja sitten se alkaa. Saa nähdä miten kesälomien käy! Valo aktivoi ja nyt on oikea aika, oikeastaan viimeinen hetki, suunnitella ja varata niitä toimenpiteitä, joita haluaa ennen kesää tehtäväksi.

Selvästi leikkauksiin on vaikuttanut myös laman hellittäminen. Heti, kun tuli merkkejä talouden vilkastumisesta alkoi kysyntä kasvaa, luonnollisesti. Kevään selviä suosikkeja ovat rintaleikkaukset, niiden kysyntä on kasvanut myös uusien tehokkaiden yhteistyökumppaneiden ansiosta. Varsinkin uusi kumppani Vantaalta on osoittautunut sekä miellyttäväksi, että tehokkaaksi tuttavuudeksi.


Pitkät matkat talven aikana alkavat myös kantaa hedelmää, leikattavia potilaita tänne klinikalle alkaa tulla Rovaniemeä ja Kemijärveä myöten, saa nähdä koska Utsjoelta!
Kevään uutisiin kuuluu tietysti myös Annican lähtö. Annica sai hyvän marketing manageri paikan isommasta yrityksestä ja tilalle tuli Charlotte. Tilanne klinikan kannalta muuttui mielenkiintoisella tavalla positiivisesti, eivät vain sihteerin työt hoidu, vaan myös saimme pistos- ja laserhoitajan. Yhdistelmä, josta on vaikea parantaa millään muotoa. Paitsi sillä, että Charlottella on pitkä kokemus esteettisestä toiminnasta vuosien ajalta Helsingissä ja laaja joukko yhteistyökumppaneita.


Klinikan vetäminen on jatkuvaa muutosta. Ikinä ei töihin tullessa tiedä mitä yllätyksiä päivä tuo tullessaan. Tässäkin sai huomata, että muutos oli muutos parempaan. Oikeastaan melkein aina voi sanoa, että muutos johtaa uusiin mahdollisuuksiin.
Tunnetun Eurooppalaisen implanttivalmistajan edustaja tuli käymään, ovat taas Suomen markkinoille tulossa. Kilpailu ja muutos silläkin alalla on hyväksi, koko toimintahan oli jäädä kahden ison kaupaksi. Muutos on hyväksi meille kaikille, valmistajat saavat syyn tuotekehitykseen, klinikat saavat uusia palvelumahdollisuuksia ja asiakkaat saavat parempia implantteja.