ru-CoolTech CryoLipo- Verrattoman helposti eroon rasvamakkaroista

17.10.2017

Ei jaksaisi mennä treeneihin? Uskotko vielä sellaisiin ihmeisiin, että voit ilman laihdutuskuuria ja rankkaa treeniä pudottaa painoa? Unelmasi timmistä vartlosta on todellinen. Älä laita rasvaisia rukseja unelmasi päälle. Tämänpäivän teknologian avulla voi hävittää senttimetrejä ongelmakohdista. Paljastamme sinulle salaisuuden kuina vapautua ongelmallisesta rasvasta.

Kryolipolyysi sopii hyvin lievästä ylipainosta kärsiville henkilöille.Varsinainen laihdutusmenetelmä se ei siis ole.

CoolTech etu on paikallinen vaikutusmahdollisuus juuri näihin ongelmakohtiin, kuten vatsaan ja reisiin. Nämä on ongelmallisimmat kohedat naisilla silla rasva vatsanseudulla ja reisissä "sulaa"hyvin hitaasti.

Potilaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä toimenpiteen nopeisiin tuloksiin, mitkä voi nähdä heti ensimmäisen toimenpiteen jälkeen. Yhdellä kryolipolyysi toiminpiteellä voidaan hävittää jopa 30 % ongelmakohtien rasvakertymistä. Tarvittaessa toiminpide voidaan uusia puolentoista kuukauden kuluttua ja silloin voidaan hävittää rasvaa jopa 50 %.

Joka tapauksessa yhdellä toiminpiteellä saadaan jopa 30 % rasvasta häviämään

Tämän uudenaikaisen toimenpiteen perustana on rasvasolujen tarkka ja kontrolloitu jäähdyttäminen, mikä saa aikaan rasvakudoksen vähittäisen häviämisen. Toimenpiteen jälkeen lymfakierto poistaa kuolleet rasvasolut kehosta kohden kolme kuukauden kuluessa. Toimenpiteessä jäähdytetään vain ihonalaista rasvakudosta eikä esimerkiksi syvemmällä olevaa lihaskudosta.

Kryoterapian vaikutus on pitkäaikainen, siten se ei aiheuta koko keholle stressitilaa. Kahdessa kuukaudessa vartalon linjat muuttuvat hoikemmiksi ja linjakkaammiksi.

Antakaa vartalonne ammattilaisten hoidettavaksi!