CoolTech CryoLipo- Verrattoman helposti eroon rasvamakkaroista

17.10.2017

Kaivopuiston Klinikassa on nyt otettu käyttään Cocoon Kryolipo -laite, Tarjoame 20% alennuksen Kryoplipolyysihoidoista viikolla 44 ja 45 31.10-10.11. Tartu tarjoukseen!

Ei jaksaisi mennä treeneihin? Uskotko vielä sellaisiin ihmeisiin, että voit ilman laihdutuskuuria ja rankkaa treeniä pudottaa painoa? Unelmasi timmistä vartalosta on todellinen. Älä laita rasvaisia rukseja unelmasi päälle. Tämänpäivän teknologian avulla voi hävittää senttimetrejä ongelmakohdista.


CoolTechin etu on paikallinen vaikutus juuri esimerkiksi vatsaan ja reisiin. Nämä on hankalimmat kohdat, silla rasva vatsasta ja reisistä häviää hyvin hitaasti.

Potilaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä toimenpiteen nopeisiin tuloksiin, mitkä voi nähdä heti ensimmäisen toimenpiteen jälkeen. Yhdellä kryolipolyysillä voidaan hävittää jopa 30 % rasvasta. Tarvittaessa toimenpide voidaan uusia puolentoista kuukauden kuluttua ja silloin voidaan hävittää rasvaa jopa 50 %.

Joka tapauksessa yhdellä toiminpiteellä saadaan jopa 30 % rasvasta häviämään.

Tämän uudenaikaisen toimenpiteen perustana on rasvasolujen tarkka ja kontrolloitu jäähdyttäminen, mikä saa aikaan rasvakudoksen vähittäisen häviämisen rasvasolujen surkastuessa pois. Toimenpiteen jälkeen lymfakierto poistaa kuolleet rasvasolut kehosta kahden-kolmen kuukauden kuluessa. Toimenpiteessä jäähdytetään vain ihonalaista rasvakudosta eikä esimerkiksi syvemmällä olevaa lihaskudosta.

Kryoterapian vaikutus on pysyvä. Kahdessa kuukaudessa kiusalliset rasvakertymät jenkkakahvoissa, alleissa, vatsassa, reisissä ja leuan alla ovat historiaa.

Kryolipolyysi sopii hyvin lievästä ylipainosta kärsiville henkilöille. Varsinainen laihdutusmenetelmä se ei ole.Antakaa vartalonne ammattilaisten hoidettavaksi!