Kulmakarvojen tuuhentaminen

Kulmakarvojen tuuhentamine on uusi menetelmä ohuiden, joskus melkein olemattomien kulmakarvojen korjaamiseksi. Aikaisemmin muoti vaati hyvin ohuita kulmakarvoja ja sellaisia tavoiteltiin, kulmakarvoja nypittiin ohuemmiksi. Joillekin kulmakarvat jäävät luonnostaa ohuiksi, eivätkä ne välttämättä ole miellyttävän näköiset.

Perinteisesti kulmakarvojen ohuutta tai puuttumista on korjattu mekillä, kestopigmentoinilla tai tatuoinnilla. Näilä tulos oli usein värjätty kaari, joka erosi selvästi luonnollisesta kulmakarvasta. Uudempi menetelmä on microblading, jossa ihoon tatuoidaan yksittäisia karvoja mistuttavat ohuet viivat. Se on kuitenkin suhteellisen työteliäs menetelmä ja vaatii toistuvia käyntejä värin hävitessä iholta.

Kaivopuiston Klinikalla on mahdollisuus hiustensiirtoon kulmakarvoihin. Suhteellisen pienellä siirremäärällä saadaan kulmakarvoihin tuuheutta pysyvästi ja toisin kuin microbladingissä toistuvia hoitoja ei tarvita. Hiukset kasvavat toisella tavalla kuin kulmakarvat, ne kasvavat pituutta koko ajan. Tämän vuoksi kulmakarvoja on ajoittain tlyhennettävä, mutta tämä onnistuu hyvin kotona, eikä aiheuta toistuvia käyntejä kauneshoitolasssa eikä siitä tule myöhemmin lisäkustannuksia.