Kasvojen kohotus- Facelift

Kasvojen kohotus eli facelift on toimenpide, jolla voidaan tehokkaasti korjata kasvojen ikääntymismuutoksia, löysää ihoa, poskipusseja, syviä juonteita ja ryppyjä. Syynä kasvojen ihon roikkumiseen voi olla myös kasvojen luuston muuttuminen. Lopputulos on yleisilmettä piristävä ja luonnollinen. Kasvojenkohotuksella saadaan kasvot näyttämään noin 10-15 vuotta nuoremmalta. Katso alkaen hinnat täältä.

Käy konsultaatiossa

Haluamme potilaan olevan varma päätöksestään. Siksi konsultaatiokäynti on tärkeä. Leikkausta edeltävässä konsultaatiossa potilas keskustelee asiantuntevan plastiikkakirurgimme kanssa tulokseen kohdistuvista odotuksista, toimenpiteen edellytyksistä, terveydentilasta ja sopivasta toimenpiteestä.

Toimenpide ja jälkihoito

Kasvojenkohotus tehdään nukutuksessa tai laajassa puudutuksessa ja se kestää 2-3 tuntia. Potilas voi lähteä samana tai seuraavana päivänä klinikalta. Ompeleet poistetaan yleensä viiden päivän kuluttua. Tukisidettä suositellaan käytettäväksi viikon-kymmenen päivän ajan. Töihin voi palata muutaman päivän kuluttua olosuhteiden salliessa, mutta useimmat jäävät kotiin 1-2 viikoksi leikkauksen jälkeen.


Kenelle suositellaan?

Yleensä kasvojen kohotus suoritetaan, kun kasvoille on muodostunut ryppyjä. Kasvojen muoto muuttu iän mukana alhaalta kapenevasta alaspäin leveneväksi. Tällöin kasvojenkohotuksella palautetaan kasvojen muotoa nuoremmaksi, tasoitetaan ihoa ja nuorennetaan kasvojen ilmettä

SMAS facelift/Spacelifting

Uusi termi vanhalle SMAS tekniikalle on spacelifting. Siinä kiristetään kasvojen iho alla olevaa lihas-tukikalvojärjestelmää, n.s. SMAS-systeemiä. Tämä takaa vankan tuen kasvojenkohotukselle, pelkkä ihon kohotus ei yleensä takaa riittävän pysyvää tulosta. Toisaalta pelkkä SMASn kiristäminen ei takaa hyvää tulosta, vaan iholle jää ryppyjä. Tämän vuoksi hyvässä kasvojen kohotuksessa sekä kiristetään SMAS systeemiä, että poistetaan ylimäärästä ihoa ja kiristetään sitä.

SMASn kiristämiseen on useita menetelmiä, SMASsta voidaan motoilla kieleke ja sitä vetää ylöspäin. Toinen, riskittömämpi menetelmä on laittaa SMAS kerrokseen kurovia ompeleita riveihin, jolloin saadaan kiristävä vaikutus ilman, että mennään lähelle herkkää kasvohermoa.

Yhdistettynä Short scar -tekniikkaan antaa SMAS kohotud parhaat tulokset ja se on Kaivopuiston Klinikalla käytetty menetelmä.

LaClinique Diana moderni klinikka sijaitsee Helsingin Kaivopuistossa. Tule konsultaatioon tai kysy lisää kasvojenkohotuksesta soittamalla numeroon 044 977 9745 tai lähetämällä sähköpostia osoitteeseen info@laclinique.fi