Huulten muotoilu

Olemme erikoistuneet huulten muotoiluun ja täyttöön. Hyaluronihappovalmisteet tarjoavat luonnollisen tavan huulten muotoiluun ja antavat niille toivotun täyteläisyyden ja muodon.

Iän myötä huulet ohenevat ja nuorekas, täyteläinen muoto häviää. Tämä on helppo kompensoida täyttämällä huulia hyaluronihappovalmisteilla. Täyteaine ruiskutetaan huuliin hyvin ohuella kanyylilla. Tulokset kestävät noin ½-1 vuotta. Huulista voidaan korostaa eri osia, kääntää enemmän huulipunaa näkyviin, korostaa amorinkaarta tai huulirajaa erilaisten vaikutusten saamiseksi. Täyteaineilla voidaan myös kohottaa alaspäin kääntyneitä suupieliä iloisemman ilmeen aikaansaamiseksi.

Ylähuulen kohotus- buffaloplastia

Buffaloplastiaa eli häränsarvimaista nenän alareunaa mukailevaa viiltoa käytetään pitkän ylähuulen kohottamiseksi. Iän mukana pidentynyt ylähuuli saadaan lyhennettyä ja ulkonäkö tulee nuorekkaammaksi huulipunan työntyessä enemmän esiin. Ylähuulen nostoa voi suositella myös ihmisille, joilla on alun perin erittäin kapea huulipuna ylähuulessa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ja sen jälkeen pääsee heti kotiin. Ompeleet poistetaan viiden päivän kuluttua. Arpi on lähes näkymätön muutaman kuukauden kuluttua.