Huulten muotoilu

Erityinen osaamisalueemme on huulten muotoilu ja täyttö. Hyaluronihappovalmisteet tarjoavat luonnollisen tavan huulten muotoiluun ja antavat niille toivotun täyteläisyyden ja muodon.

Iän myötä huulet ohenevat ja nuorekas, täyteläinen muoto häviää. Tämä on helppo kompensoida täyttämällä huulia hyaluronihappovalmisteilla. Täyteaine ruiskutetaan huuliin joko hyvin ohuella kanyylilla  sivulta tai useina pistoksina edestä. Tulokset kestävät noin ½-1 vuotta. Huulista voidaan korostaa eri osia, kääntää enemmän huulipunaa näkyviin, korostaa amorinkaarta tai huulirajaa erilaisten vaikutusten saamiseksi. Täyteaineilla voidaan myös kohottaa alaspäin kääntyneitä suupieliä iloisemman ilmeen aikaansaamiseksi.

Ylähuulen kohotus- buffaloplastia

Buffaloplastiaa eli huulen kohotusta käytetään pitkän ylähuulen kohottamiseksi. Iän mukana pidentynyt ylähuuli saadaan lyhennettyä ja huulipunaa käännettyä enemmä näkyviin. ulkonäkö muuttuu tällöin nuorekkaammaksi. Ylähuulen nostoa voi suositella myös ihmisille, joilla on alun perin erittäin kapea huulipuna ylähuulessa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ja sen jälkeen pääsee heti kotiin. Ompeleet poistetaan viiden päivän kuluttua. Lopullinen tulos on nähtävissä noin neljän-kuuden viikon kuluttua, jolloin on jälkitarkastus. Arpi on lähes näkymätön ja vaalenee muutaman kuukauden kuluessa valkoiseksi.