HENKILÖKUNTA


Klinikkamme henkilökunta on ystävllistä ja kokenutta, kaikilla on asianmukainen terveydenhuoltoalan koulutus. Tämä takaa saamasi palvelun tason.

LT Heikki Penttilä, kirurgian- ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri, klinikan lääketieteellinen johtaja

 Ylioppilas 1978 Helsingin I Normaalikoulu

Lääketieteen lisensiaatti 1985 Helsingin Yliopisto

Laillistettu lääkäri 1986

Kirurgian erikoislääkäri 1994 Oulun Yliopisto

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri 1998 Oulun Yliopisto

Lääketieteen tohtori 2012 Helsingin Yliopisto

Erikoistunut kasvojen, rintojen ja vartalon plastiikkakirurgiaan sekä esteettiseen kirurgiaan. 

-Silmäluomileikkaukset

-Kasvojen kohotukset

-Nenän muotoilu

-Korvalehtien muotoilu

-Rasvaimut

Rintojen suurennukset, kohotukset ja pienennykset

-Vatsan ja raajojen ihon kiristykset

-Hiustensiirrot

-Täyteaine-, botuliini- ja PRP pistokset

-Ihon laser- ja radiofrekvenssikäsitelyt ryppyjen poistamiseksi

LKT Harri Selänne, yleislääketieteen ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri 

Harri Selänne on yksi Suomen tunnetuimpia liikuntalääketieteen erikoislääkäreitä ja edelläkävijä PRP hoidon antamisessa.

 Harri Selänne on työskennellyt vuosia monien huippu-urheilijoiden ja olympiavalmennettavien kanssa. Selänteellä on pitkä kokemus myös tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisesta. Hänen osaamisalueita ovat muun muassa erilaisten urheiluvammojen ja rasitusvammojen hoito sekä kuntoutus.Hän on erittäin kokenut myös nivelkuluman eli artroosin hoidossa.

Harri Selänteeltä saa avun moniin sairauksista johtuviin ongelmiin, eikä pelkästään tuki- ja liikuntaelinten äkillisten vammojen ja niiden kiputilojen hoitoon. 

Ylilääkäri Selänne vastaanottaa asiakkaita Kaivopuiston Klinikalla  sopimuksen mukaan ja pitää vastaanoton yhteydessä myös akuuttia tapaturmaklinikkaa, johon asiakas voi tulla ilman ajanvarausta.  

Sairaanhoitaja Mirka Blomberg, clinic manager

 Sairaanhoitaja Mirka Blomberg, akuutti- ja tehohoito

Mirka on tehnyt työtä Kaivopuiston Klinikalla nyt kolme vuotta. Mirka vastaanottaa suurimman osan puheluista ja sähköposteista ja on asiakkaiden ensimmäinen kontakti klinikkaan.

Sairaanhoitajaksi Mirka valmistui joulukuussa -99, jonka jäkeen hän oli Jorvin teho-osastolla ja sen jälkeen Töölön sairaalan palovammateho-osastolla. Anestesia ja instrumenttihoitajana Mirka on toiminut julkisella sektorilla ja Dextrassa 2009 2011. Ensihoitajana ambulanssissa Länsi-Uudenmaan Pelastuslaitoksella 2003-2005. Vuosina 2003-2009 Mirka teki keikkatöitä säännöllisesti myös Jorvin sairaalan päivystyksessä. Keski-Suomen Pelastuslaitoksella hän oli 2012-2015 . Mirka oli 2015-2017 julkisella sektorilla yleispäivystyksessä vastaavana sairaanhoitajana.

2016 Mirka siirtyi Kaivopuiston Klinikalle. Klinikallamme Mirkan monipuoliset taidot ova löytäneet hyvin paikkansa, häneltä sujuu sekä potilaiden lääkintä ja valvonta, että instrumenttihoitajana toimiminen leikkauksissa.

Muita opintoja Mirka on suorittanut seuraavasti:

Yritysverotuksen opinnot Helsingin avoimessa yliopistossa -98.