FaceTite kasvojen ihon kiristys

FaceTite

FaceTite on ihoa ja kudoksia kiinteyttävä hoito, jossa radiofrekvenssitaajuisella sähkövirralla lämmitetään ihoa ja ihonalaiskudosta. Hoito kohottaa, kiinteyttää kasvojen ihoa ja kudoksia ja lisää niiden kimmoisuutta. FaceTite hoitoa käytetään usein ihon kiinteytykseen, kasvojen alueelle ei voi tehdä muita rasvaimuja kuin poskipussien alapään tyhjennyksen. FaceTite on suunniteltu erityisesti kasvojen alueelle, se ei vahingoita rasvakerrosta eikä muitakaan lähellä olevia herkkiä kudoksia.

FaceTite tehdään paikallispuudutuksessa ja kotiin pääsee välittömästi toimenpiteen jälkeen. Tuloksia on nähtävissä heti toimenpiteen jälkeen jo muutaman päivän kuluessa. Lopulliset tulokset näkyvät 3-6 kuukauden kuluessa ihon uuden kollageenin muodostuessa ja turvotuksen laskiessa. Toimenpiteen jälkeen pidetään painesidettä kolme vuorokautta jatkuvasti ja sitten seitsemän vuorokautta öisin.

FaceTite toimenpiteen yhteydessä voidaan tehdä samalla myös fractorahoito, jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ylä- että alapuolelta. Tällä yhdistelmällä voidaan merkittävästi lisätä hoidon tehoa.