FaceTite kasvojen ihon kiristys


Poskien tasottaminen eli FaceTite on ihoa ja kudoksia kiinteyttävä hoito, jossa radiofrekvenssisäh-kövirralla lämmitetään ihoa ja ihonalaiskudosta. Hoito kohottaa ja kiinteyttää kasvojen ihoa ja kudoksia ja lisää niiden kimmoisuutta. FaceTite hoitoa käytetään usein ihon kiinteytykseen, kasvojen alueelle ei tehdä muita rasvaimuja kuin poskipussien tyhjennys. FaceTite on suunniteltu erityisesti kasvojen alueelle, se ei vahingoita rasvakerrosta eikä muitakaan lähellä olevia herkkiä kudoksia.

Videon toimenpiteestä voit katsoa tästä.

FaceTiten ja NeckTiten avulla voidaan hoitaa sellaisia kasvojen ikääntymismuutoksia, joissa kasvojen kohotus ei vielä ole tarpeen tai kun halutaan välttää isoa ja rasittavaa leikkausta.

FaceTite tehdään paikallispuudutuksessa ja kotiin pääsee välittömästi toimenpiteen jälkeen. Tuloksia on nähtävissä heti toimenpiteen jälkeen. Lopulliset tulokset näkyvät 3-6 kuukauden kuluessa uuden kollageenin muodostuessa ihoon  ja turvotuksen laskiessa. Toimenpiteen jälkeen pidetään painesidettä kolme vuorokautta jatkuvasti ja sitten seitsemän vuorokautta öisin.

FaceTite toimenpiteen yhteydessä voidaan tehdä samalla myös fractorahoito, jolloin ihoa saadaan kiinteytettyä sekä ylä- että alapuolelta. Tällä yhdistelmällä voidaan merkittävästi lisätä hoidon tehoa.