Brazilian butt lift

Brazilian butt lift

Brazilian butt lift on toimenpde, jossa käytetään omaa rasvaa pakaroiden korostamiseen.

Oman rasvan kerääminen voi tapahtuu rasvaimulla, siihen voidaan käyttää tavallisia rasvaimukärkiä, erikoisia kerääjäkärkiä tai WAL rasvaimua. Laser-, ultraääni- ja radiofrekvenssirasvaimu eivät sovellu rasvan keräämiseen, vaan ne pääsääntöisesti tappavat rasvasolut. Kerätty rasva, josta ylimääräinen vesi on poistettu, ruiskutetaan pakaroihin. Tällä tavoin saadaan omalla kudoksella kasvatettua pakaroita ja niihi saadaan kaunis, pyöreä muoto, joka näyttää luonnolliselta. Samalla vältetään pakaraimplanttien ongelmat, implanttien pyörimen ja mahdolliset infektiot. Kustannuksiltaan Brazilian butt lift on suunnilleen samaa luokkaa kuin implanttileikkaus.

On muistettava, että siirretty rasva käyttäytyy painon vaihdellessa kuten ottokohdan rasva. Vatsalta ja reisistä imetty rasva reagoi painon vaihtelulle omalla tavallaan ja painon vaihdellessa pakarat suurenevat ja pienenevät.

Rasvansiirto on parasta tehdä kahdessa vaiheessa, koska ruiskutetusta tilavuudesta osa on nestettä, joka häviää muutamassa päivässä. Tämän vuoksi osa siirretystä rasvasta näyttää häviävän, vaikka todellisuudessa turvottava neste poistuu kudoksista.

Kotihoito

Rasvansiirron jälkeen aluetulee pitää lämpiminä ja nauttia hiilihydraattipitoisia ruokia viikon ajan rasvansiirteen hyvinvoinnin varmistamiseksi. Alueelle ei saa myöskään kohdistua painetta tuolloin. Istua kitenkin voi, koska istuessa pane ei kohdistu siirtoalueelle vaan luisiin istuinkyhmyihin.


Aikaisintaan noin kolmen viikon kuluttua toimenpiteestä voi arvioida säilyneen rasvan määrän, jälkitarkastus on noin kuukauden kuluttua toimenpiteestä.