Alaluomileikkaus


Alaluomileikkaus

Meillä on pitkä kokemus silmäluomikirurgiasta

Hyvä ulkonäkö vaikuttaa myönteisesti itsetuntoon. Mikäli ongelmana on silmäpussit voi ulkonäköä helposti kohentaa silmäluomileikkauksella. Silmänympärysten esteettinen kirurgia on Suomessa hyvin yleistä esteettistä kirurgiaa. Silmäluomileikkauksella voidaan helposti korjata roikkuvia yläluomia, laskeutuneita kulmakarvoja tai alaluomipusseja. Katso alkaen hinnat täältä...

Silmät ovat alue, jotka näkyvät kasvoissa ja niihin kiinnitetään huomiota. Roikkuvat silmäluomet ja silmäpussit saavat näyttämää vanhemalta ja väsyneemmältä. Tämä voidaan hoitaa helposti silmäluomileikkauksella. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se on kivuton. Itse leikkaus kestää noin tunnista kahteen tuntiin. Leikkauksessa tasoitetaan rasvapussi ja tarvittaessa poistetaan ylimääräinen rasva sekä ripustetaan luomi tukevasti paikalleen. Ompeleet poistetaan viiden päivän kuluttua leikkauksesta ja mustelmat häviävät viikon -kymmenen päivän kuluttua. Kotiin päsee klinikalta noin kahden tunnin kuluttua toimenpiteestä. Pyrimme mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen. 

https://youtu.be/uK7u-awz8ME
https://youtu.be/uK7u-awz8ME

Konsultaatio

LaClinique Dianalla meillä on pitkä kokemus silmäluomileikkauksista. Ennen toimenpidettä potilas käy plastiikkakirurgin maksuttomassa konsultaatiossa, jossa valitaan sopivin hoitomenetelmä.

Turvallinen toimenpide

Kaikki silmäluomileikkaukset tekee esteettisen plastiikkakirurgian laillistettu alan ammattilainen. Huippumoderni klinikkamme sijaitsee Helsingin Kaivopuistossa. Lisätietoa saat toimenpiteistämme saat numerosta 044 977 9745 tai sähköpostilla osoitteesta vastaanotto@kaivopuistonklinikka.fi.