Alaluomileikkaus

Alaluomileikkaus on toimenpide, jolla korjataan alauomien ulospullistuma poistamalla ylimääräinen iho ja rasvakudos. Lopputuloksena on sileä alaluomi ja kasvojen väsynyt ja vihainen ilme häviää. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, ja se on kivuton. Itse leikkaus kestää noin tunnista kahteen tuntiin. Leikkauksessa tasoitetaan rasvapussi ja tarvittaessa poistetaan ylimääräinen rasva sekä ripustetaan luomi tukevasti paikalleen. Ompeleet poistetaan viiden päivän kuluttua leikkauksesta ja mustelmat häviävät viikon -kymmenen päivän kuluttua. Kotiin päsee klinikalta noin kahden tunnin kuluttua toimenpiteestä. Jälkitarkastus on noin kuukauden kuluttua ja lopullisen tuloksen näkee noin kolmen kuukauden kuluttua leikkauksesta.  Pyrimme mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen. 

https://youtu.be/uK7u-awz8ME
https://youtu.be/uK7u-awz8ME

Konsultaatio 

 Aaluomileikkaus on vaativa toimenpide ja on on olemassa useita leikkusmenetelmiä, minkä takia potilas käy ennen toimenpidettä maksuttomassa konsultaatiossa. Silloin valitaan sopivin leikkausmenetelmä.

Turvallinen toimenpide

Kaikki silmäluomileikkaukset tekee esteettisen plastiikkakirurgian laillistettu alan ammattilainen, jolla o vuosien kokemus alaluomileikkauksista. Huippumoderni klinikkamme sijaitsee Helsingin Kaivopuistossa. Lisätietoa saat toimenpiteistämme saat numerosta 044 977 9745 tai sähköpostilla osoitteesta vastaanotto@kaivopuistonklinikka.fi.