Ajanvaraus

TÄRKEÄÄ

Coronaviruksesta johtuen olemme muuttaneet käytäntöjä Kaivopuiston Klinikalla asiakkaidemme suojaamiseksi.
Huomioithan seuraavat asiat varatessasi aikaa:

Käytäthän kasvomaskia tullessasi vastaanotolle. Tulethan myös sovittuna aikana etkä ennen ajan alkua. Tällä varmistamme, että et kohtaa muita potilaita ja tilat ehditään tuulettaa ja puhdistaa. 


UUSI PALVELU

SKYPEKONSULTAATIOT

Olemme ottaneet käyttöön uuden konsultaatiomenetelmän palvellaksemme paremmin asikkaitamme kaikkialla Suomessa. Teemme videokunsultaatioita Skype -palvelimen kautta. Ajat niihin varataan puhelimitse numerosta 044 977 9745.

Mikäli et saa varattua aikaa tai sinulla on kysyttävää jätä soittopyyntö tai tekstiviesti numeroon 044 9779745 tai sähköposti osoitteeseen vastaanotto@kaivopuistonklinikka.fi.

Kaikki käytettävissä olevat ajat eivät ole nettiajanvarauksessa.  Vain konsultaatio- ja pistosaikoja voi varata netin kautta, toimenpiteet varataan konsultaation yhteydessä tai poikkeuksellisesti puhelimitse. Varatun ajan voi perua vain puhelimitse, viimeistään kaksi työpäivää ennen varattua aikaa. Muussa tapauksessa joudumme perimään normaalin konsultaamaksun. 

Toimepideajat tulee perua kaksi viikkoa ennen toimenpidettä tai varausmaksua ei palauteta. Varausmaksu on tyypillisesti noin 30% toimenpiteen hinnasta. Toimenpide tulee maksaa viimeistään toimenpidepäivän aamuna klinikalle tultaessa jollain hyväksytyllä maksutavalla.

Varatusta toimenpiteestä tai konsultaatiosta, jota ei peruta joudumme perimään 50% listahinnasta tai tai annetusta hinta-arviosta.